Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ελληνίδα VS Ελληνόπουλο - Dragons VS Heroes!!

To DNA είναι ο φορέας των γενετικών πληροφοριών του κυττάρου, όχι μόνον με την έννοια της μεταβίβασης χαρακτηριστικών, αναλλοίωτων από γενεά σε γενεά, αλλά και της ρύθμισης της φυσιογνωμίας εξειδίκευσης κάθε κυττάρου για την επιτέλεση των ιδιαίτερων λειτουργιών του.( http://el.wikipedia.org/wiki/DNA)

Οπτικά (τουλάχιστον) λοιπόν κατά τη γνώμη μου, πιστεύω ότι όλα εκεί οφείλονται σε συνδυασμό με το βασικό κανόνα των οικονομικών (προφορά – ζήτηση) … ας προχωρήσω σε μια ανάλυση :

η Χώρα μας έτυχε να δημιουργεί κατά το πλείστον ΑΝΤΡΕΣ (ας εξαιρέσουμε κάποιες γενετικές ανωμαλίες ;-) ) μελαχρινούς ,πολλές φορές με κάποια έντονα χαρακτηριστικά , όπως η μύτη να ξεφεύγει λίγο, τριχοφυΐα, ποδοσφαιριστικο διασκελισμό κλπ… τρανό παράδειγμα κατ εμέ ο Ρουβάς… πολύ ωραίος άντρας κ όλα τα χαρακτηριστικά του δένουν τέλεια μεταξύ τους …

Φαντάζεστε όμως η κόρη του να πάρει τη μυτούλα του??? Σαν λαός παιδιά παράγουμε άντρες, πάρτε το χαμπάρι… όχι ότι δεν υπάρχουν ωραίες Ελληνίδες απλά είναι ωραίες μέσα στη μάζα!

Όπως είχε πει και ένας φίλος μου : ‘’τη ζημία την κάνουμε εμείς οι ιδιοι…όταν ρε φίλε πας και την πέφτεις σε μια μετριοπατσαβουρα και την ανεβάζεις την αυτοπεποίθηση στο θεό, την κάνεις να νιώσει γκόμενα και εκείνη τη στιγμή άθελα σου, κάνεις την αντικειμενικά

  1.   Μέτρια προς το καλή => Θεομουνο
  2.   Μετριοπατσαβουρα προς μέτριο => ‘’όμορφη’’
  3.   Μπαζακι(αλλά με κάνα 5 ποτά το γαμαω) προς το μετριοπατσαβουρι => γκόμενα
  4.   Μπαζο του κερατά προς μπαζακι => ‘’είναι καλή κοπέλα όμως’’



Και όλο αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να τρως τα άκυρα σου από κάτι όντα που αν τα πετυχεις μέρα, άβαφες θα τρόμαζες ή έστω δεν θα ασχολιόσουν καθόλου… έχω άδικο???

Μπαίνει και η προφορά – ζήτηση στο παιχνίδι και γαμιεται ο Δίας (όπως αναφέρει γνωστός Καλλιτέχνης! http://www.youtube.com/watch?v=t3Fy5ntJuZg)… Λένε ότι οι γυναίκες σε ποσοστό είναι περισσοτερες…δεκτον (παγκοσμίως, γιατί εγώ άλλα βλέπω εκτός και αν μετράτε και τις συκιές), έλα που στην Ελλάδα όμως πραγματικά ισχύει ΝΑΙ οι γυναίκες είναι περισσότερες και ΝΑΙ και στην τάξη σου στο λύκειο ήταν περισσότερες, άσχετα που νόμιζες τη ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ για ΜΗΤΣΟ (τώρα έκανε Laser και έγινε Θεομουνο!!!)

Στην Ελλάδα όπως και παντού έχουν ζήτηση οι ωραίες κοπέλες!(πώς να το κάνουμε δηλαδη…εκτος γι αυτούς που έχουν άσχημα γούστα!!) οι ωραίες θεωρητικά ανήκουν στην κατηγορία 1.(η οποία κατηγορία πιάνεται δύσκολα για τον μικρομεσαίο Ελληνόπουλο!), άρα αυξάνεται η ζήτηση για την κατηγορία 2,3! (αλλά μη ξεχνάς ότι η αξία που τις έδωκες τις έχει κάνει πριγκίπισσες του παραμυθιού!...και ψάχνουν κάτι καλύτερο από σένα μικρομεσαίο Ελληνόπουλο…(μειωμένη προσφορά)…

[ε ναι και τι παίρνω τώρα???]

Συνήθως θα πάρεις την κατηγορία 4. Ή αλλιώς την καλή κοπέλα!! Με πολύ κυνήγι την 3. Και έχοντας full αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με το σωστό κυνήγι θα πάρεις το πολύ την 2. (υπάρχουν και κατι…πως τα λεν, πως τα λεν??? Που το παίρνεις σε ενδιάμεσες καταστάσεις…)

Άρα έχουμε και λέμε :

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην 
δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή, στη χώρα μας οι γυναίκες είναι περισσότερες από τους άνδρες! Συγκεκριμένα, οι γυναίκες ανέρχονται σε 5.484.000 (
50,8% του πληθυσμού) και οι άνδρες σε 5.303.690 (49,2%).

Κάνοντας τη διαίρεση βλέπουμε ότι δεν βγαίνει ούτε καν στο πρώτο δεκαδικό έτσι είμαστε στο 50-50…συνεπως κάποια ωραία παιδιά ή τον έχουν τσιμπήσει ή θα τον τσιμπήσουν σύντομα τον δράκο τους ! ΗΡΩΕΣ!!!

Πάρτε το χαμπάρι δώσαμε πολύ αξία! Είναι πολύ ανεβασμένες όσο δεν πάει και δεν εκτιμούν αυτό που έχουν γιατί νομίζουν ότι είναι καλύτερες ! κοιτάξτε τα ζευγαράκια δίπλα σας και πείτε μου…

Και αν δεν καταλάβατε αυτό με το DNA εξηγήστε μου γιατί οι βόρειες χώρες βγάζουν ξανθές, ψηλές γκομεναρες??? Γιατί η κοπέλα από την Ουγγαρία που δουλεύει σε fast food αδικείται τόσο ενώ η κοπελίτσα απτό Greece πήρε τίτλο miss Hellas ενώ είναι πολύ κατώτερη ! (εμφανισιακά τουλάχιστον..) ε γιατί???

kisses @ the Tiger (again)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου